Представлено оновлену Toyota Avalon

31 березня 2022
0

Компанія Toyota поступово відмовляється від седанів у США – під скорочення потрапив і Avalon. Зате на іншому ринку у моделі справи йдуть відмінно: у Китаї «чотиридверка» має попит (з 2018 року тираж перевищив 300 тисяч екземплярів) і, щоб підтримати інтерес на нинішньому рівні, для неї підготували рестайлінг.

Рестайлінгову версію можна зовні відрізнити від дореформеної за новою передньою та задньою оптикою, наприклад, ходові вогні тепер мають форму бумерангів. Як і до оновлення, для моделі доступні два варіанти дизайну решітки радіатора, але з рестайлінгом обидва вони незначно змінилися. У салоні переглянуто передню панель: через те, що з'явився великий екран мультимедійної системи, кількість фізичних кнопок і перемикачів звели до мінімуму - управління тепер в основному сенсорне. Діагональ цифрової «приборки», яка покладена Avalon у топових комплектаціях, становить 12,3 дюйми.

У Китаї седан Toyota Avalon доступний з 2,0-літровим двигуном на 178 сил у парі з варіатором та 2,5-літровим «атмосферником» потужністю 209 сил та автоматом. Також є варіант з гібридною установкою, до складу якої входять та сама безнаддувна бензинова «четвірка» 2.5 та електромотор, які сумарно розвивають 218 кінських сил.

Avalon для китайського ринку виробляється на потужностях спільного підприємства Toyota-FAW.

Джерело: AutoHome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація