Представлено оновлений Smart #1 для Китаю

Представлено оновлений Smart #1 для Китаю

09 січня 2024
0

Mercedes-Benz та Geely представили своє спільне творіння - оновлений Smart #1. Презентація новинки відбулася у Китаї. На ринку модель 2024 року запропонують у трьох комплектаціях: Pro, Pro+ та Premium. Ціновий діапазон - від 25 200 до 35 300 доларів. Окрім деяких змін у дизайні, щорічне оновлення обіцяє китайцям ряд переваг. Вони будуть доступні протягом обмеженого часу через фірмовий додаток Smart.

Комплектація Pro отримала ексклюзивний пакет «Прихильність близького друга». Він включає підсвічування зовнішніх дверних ручок, логотипу на D-стійкі та педалей. Також до нього увійшли аудіосистема Beats із 13 динаміками та опціональне 64-кольорове круговє підсвічування вартістю 1 250 доларів.

Але не обійшлося й без «втрат». Так у версії Pro кросовер 2024 року використовує літій-залізо-фосфатну батарею. Тоді як Pro+, як і раніше, оснащена потрійним літієвим блоком. Окрім хімії змінено і ємність батареї - 49 кВт.год проти колишніх 66 кВт.год. Запас ходу зменшився з 535 до 400 км у китайському вимірювальному циклі CLTC. До того ж, у версії Pro тепер немає центральної подушки безпеки та бездротової зарядки для мобільних телефонів.

Smart #1 доступний в одно- та двомоторних модифікаціях. Віддача двигуна моноприводного кросовера - 275 к.с. та 343 Нм крутного моменту. Час прискорення від 0 до 100 км/год - 6,7 секунд.

Потужність двомоторної силової установки - 428 к.с. Максимальний крутний момент - 543 Нм. Першу «сотню» такий Smart #1 набирає за 3,9 секунди.

Джерело: Авто Центр
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація