Представлено особливий лімітований Dacia Logan XX

Представлено особливий лімітований Dacia Logan XX

30 вересня 2024
4

Лінійку Dacia Logan 2024 поповнила нова спеціальна модифікація XX. Лімітований седан присвятили 20-річчю моделі. Про нього розповіли на сайті румунського бренду, який входить в Renault Group.

Новий Dacia Logan XX вирізняється чорним декором та особливими литими дисками діаметром 16 дюймів. За доплату в 250 євро доступне чорне забарвлення даху (вперше для Dacia), а ще на кузові та в салоні з'явилися логотипи ХХ.

У оздобленні інтер'єру використана нова тканина. Крім того, седан Dacia Logan XX пропонують виключно в топовій комплектації з діодними фарами, клімат-контролем, датчиками дощу та світла, навігацією, підігрівом сидінь, круїз-контролем. Також встановлені системи автоматичного гальмування, утримання в смузі руху, розпізнавання знаків та контролю втоми водія.

Новий Dacia Logan XX пропонують лише з 1,0-літровими турбомоторами - 90-сильним бензиновим та 100-сильним із заводським ГБО. Седан доступний лише з механічною КПП.

Усього випустять лише 4000 седанів Dacia Logan XX. Ціна авто стартує з 16 000 євро.

Джерело: Фокус
Фото: Dacia

Обговорення новини

Щирий  

Як думаєте, чому нам не везуть "Логан", може в зв'язку з попитом в країнах Євросоюзу ім не цікавий наш ринок?

+2ВІДПОВІСТИ  
MP  

Щирий, 100%, нащо сюди везти, якщо там добре продається- сандеро там в топі продаж, а в Україну одні старі дустери пхають, сартир старий ніяк розпродати не можуть

+2ВІДПОВІСТИ  
DimaTDI  

Фабію беріть як там 3 циліндра також

+1ВІДПОВІСТИ  
Aльфа  

"лімітований Dacia Logan XX " це якось пафосно звучить Це ж не якийсь Корвет чи Ламба. Чого б ще не XXX як або 777 ))))

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація