Представлено «педальний» Renault 5 EV без даху

Представлено «педальний» Renault 5 EV без даху

23 листопада 2023
0

Серійну версію електричного Renault 5 буде представлено в лютому 2024 року, але до того часу у шанувальників французького бренду є можливість придбати педальний дитячий автомобіль.

Педальний автомобіль Renault 5 E-Tech Prototype призначений для дітей віком від 3 років і має пластиковий кузов, який нагадує прототип Renault 5 2021 року. Цікаво, що задні ліхтарі у машині функціональні.

При розмірах 1060 мм в довжину, 580 мм в ширину і 460 мм у висоту, педальний автомобіль має місце лише для однієї дитини. Сидіння, оздоблене шкірою та тканиною, має три положення регулювання. Максимально дозволена вага в 30 кг чітко вказує на те, що батькам слід утриматися від спроб використовувати його.

Авто приводиться у рух виключно за рахунок кінетичної енергії дитини, яка генерується під час обертання педалей, що фактично робить його транспортним засобом з нульовим рівнем викидів.

Педальний автомобіль 5 E-Tech Prototype оцінили у 323 долари. Шанувальники R5 також можуть придбати колекційну модель в масштабі 1/18, яка коштує 85 євро, і меншу версію у масштабі 1/64 «лише» за 65 євро. Renault також пропонує дорогу копію моделі R5 у масштабі 1/12 за 400 євро.

В новій колекції також знайшлось місце курткам, джемперам, футболкам, кепкам, скейтбордам та вінтажним дерев'яним іграшкам - всього майже 400 найменувань. Renault каже, що всі продукти були розроблені у співпраці з автомобільними дизайнерами, які працюють у його студії.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація