Представлено перший броньований Range Rover Sport нового покоління

Представлено перший броньований Range Rover Sport нового покоління

28 серпня 2023
0

Свіжий погляд на Range Rover Sport, який перетворили на броньований автомобіль, представила майстерня Armormax на своєму YouTube-каналі.

Перший прототип куленепробивного позашляховика третього покоління заброньовано за класом B4, проте згодом з'явиться більш захищений варіант із класом B6. Автомобілі пропонують клієнтами з Південної Америки та Африки з «несприятливою криміногенною ситуацією».

Броньована версія практично не відрізняється від звичайної моделі: броню видно тільки, якщо уважно розглядати основу скла. Позашляховик зберіг пневмопідвіску, панорамний люк, звичні електросклопідйомники та низькопрофільні колеса.

Клас B4 забезпечить захист від пострілів із револьвера або пістолета Magnum. Більш захищена версія B6 має витримувати обстріл з автомата Калашнікова та кулеметів. Для цього доведеться відмовитися від деяких опцій, посилити підвіску та колеса, а також встановити бронекапсулу. Швидше за все, таку версію буде створено на базі варіанта із двигуном V8, оскільки маса автомобіля значно збільшиться.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація