Представлено «прощальний» Ram 1500 TRX Final Edition з мотором V8

Представлено «прощальний» Ram 1500 TRX Final Edition з мотором V8

01 вересня 2023
0

Альянс Stellantis представив пікап RAM 1500 в особливому виконанні TRX Final Edition 2024 року, яким компанія прощається з актуальною моделлю. Новинка оснащена 6,2-літровим турбованим V8 і буде випущена лімітованим тиражем - всього 4000 екземплярів, коштувати кожен із яких буде 117 625 доларів.

Під капотом спецверсії ставитимуть надійний і перевірений 6,2-літровий турбомотор HEMI V8 номінальною потужністю 702 к.с., який пов'язаний із восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач TorqueFlite. RAM 1500 TRX Final Edition прискорюється з 0 до 97 км/год лише за 4,5 секунди, а його максимальна швидкість становить 174 км/год.

Цей «прощальний» варіант пікапа буде доступний у трьох ексклюзивних кольорах кузова: Delmonico Red, Night Edge Blue та Harvest Sunrise. Його екстер'єр також буде прикрашений колісними титановими дисками, значком на капоті і наклейками з боків.

Усередині спинки сидінь будуть прикрашені логотипом TRX, а на центральній консолі розташовується значок з номером автомобіля в серійному виробництві.

Також пікап може похвалитися високоякісною акустикою Harman Kardon з 19 динаміками, проєкційним дисплеєм, цифровим дзеркалом заднього виду та електрорегулюванням обох передніх сидінь.

Джерело: Автоновости дня
Фото: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація