Представлено салон Audi Q6 e-tron 2025

Представлено салон Audi Q6 e-tron 2025

04 вересня 2023
1

Компанія Audi представила салон Q6 e-tron 2025 модельного року після першого показу зовнішнього дизайну моделі в липні цього року.

Q6 E-Tron за розмірами аналогічний популярному Q5 і займає місце між Q4 e-tron та Q8 e-tron у лінійці електромобілів Audi. Це перша модель бренду, заснована на платформі Premium Platform Electric (PPE), розробленій спільно з Porsche, та нової архітектури електроніки E3.

Audi заявляє, що інтер'єр адаптований до потреб користувача і був переосмислений з огляду на це. Архітектури PPE та E3 є основою для переосмислення дизайну інтер'єру та набору функцій, при цьому технології, естетика та екологічність знаходяться в «ідеальному балансі».

У салоні домінує те, що Audi називає «цифровою сценою», яка включає в себе окремий панорамний дисплей Audi MMI та дисплей MMI для переднього пасажира. Перший має вигнутий дизайн та технологію OLED та складається з 11,9-дюймової панелі приладів Audi та 14,5-дюймового сенсорного дисплею MMI.

Передній пасажир також отримає 10,9-дюймовий екран, який щільно вписується в дизайн панелі приладів. Завдяки активному режиму конфіденційності з технологією затвора, пасажир може спокійно дивитися фільми, не відволікаючи водія, або може допомагати водію, наприклад, з навігацією.

Audi також пропонує додатковий проєкційний дисплей доповненої реальності (AR) для Q6 e-tron, який відображає велику похилу площину зображення на лобове скло водію, показуючи відповідну інформацію, таку як швидкість, дорожні знаки та навігаційні значки.

Список технологій доповнюється світлом взаємодії (IAL), що виконує три основні функції: статус автомобіля, безпека (візуалізує динамічні покажчики повороту) та стан зарядки.

Користувачі можуть керувати багатьма функціями автомобіля за допомогою голосового помічника Audi, що самонавчається, вперше представленого «аватаром» на приладовій панелі і проєкційним дисплеєм доповненої реальності.

Автомобіль отримає нову інформаційно-розважальну платформу на базі Android Automotive, розроблену спільно з компанією-розробником програмного забезпечення Cariad, що входить до складу Volkswagen Group.

На центральній консолі є два підсклянники, лоток для зарядки смартфона та два USB-порти. Автомобіль пропонує додатковий простір для ніг, оскільки в ньому немає центрального тунелю.

Джерело: iXBT.com
Фото: Audi

Обговорення новини

No Mercy  

Тулять ці дисплеї кругом. Кайф поїздки в автомобілі, щоб дивитися у вікно на пейзажі, а не кіно дивитися, від якого ще й укачати моде. А водій на дорогу повинен дивитися. Йобнулися всі автовиробники з тими дисплеями.

+2-6ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація