Представлено самий малолітражний серійний Cadillac

Представлено самий малолітражний серійний Cadillac

15 листопада 2022
0

У Китаї представлено малолітражний серійний негібридний Cadillac. У компактного седана CT4 виробництва SAIC-GM скоро з'явиться нова базова версія з 1,5-літровою 204-сильною «турбочетвіркою» сімейства Ecotec. Продажі Cadillac CT4 зі спрощеним мотором стартують через два тижні, проте журналісти Autohome вже познайомилися з такою машиною і відзначили, що візуальні відмінності від 2,0-літрових модифікацій зводиться до шильдиків (25T замість 28T).

У США Cadillac CT4 оснащують чотирьох- і шестициліндровими турбомоторами на 2,0, 2,7 або 3,6 літра, проте в Піднебесній доступний тільки «молодший» агрегат, адже податкова ставка залежить від робочого об'єму двигуна. Тепер покупка Cadillac CT4 стане ще вигіднішою, оскільки 1498-кубовий «моторчик» укладається в категорію до півтора літрів.

Преміум-бренд General Motors вперше зробив ставку на настільки компактний двигун, взявши на озброєння досвід німецьких марок: Mercedes-Benz продає в Китаї шестициліндрові «Майбахі», Audi готує 2,0-літрову A8, а Porsche додала «турбочетвірку» хардкорному 718 Spyder.

Відомо, що базовий Cadillac CT4 збереже задньопривідну трансмісію, але інформації про коробку передач немає. Ймовірно, SAIC-GM адаптує під 204-сильний турбомотор перевірений 8-ступінчастий автомат. Спрощене обладнання не заявлено: схоже, для базових CT4 будуть доступні ті ж опції, що і 2,0-літровим седанам.

Зараз ціни на Cadillac CT4 стартують з 235 700 юанів (приблизно $33 300), але після даунсайзингу седан має подешевшати щонайменше на десять відсотків. Більше подробиць про новинку з'явиться в день старту продажу 28 листопада.

Джерело: Autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація