Представлено спортивну версію Infiniti QX50

Представлено спортивну версію Infiniti QX50

29 вересня 2022
2

Infiniti представила спортивну версію компактного кросовера QX50 другого покоління. Візуально модифікація з приставкою Sport у назві відрізняється глянцево-чорною сітчастою решіткою радіатора із затемненим логотипом бренду по центру та декором.

Зокрема, у чорний глянець пофарбовані декоративні канти, вставки у повітрозабірниках, окантовка оптики, віддушини на передніх крилах та наконечники трапецієподібних патрубків вихлопної системи. Також всі чорні шильдики на кузові, напис «Infiniti» по центру дверей багажного відділення та 20-дюймові колісні диски в особливому дизайні.

Двоколірний салон кросовера стандартно укомплектовано аудіосистемою преміум-класу Bose. І це основна відмінність спортивної версії. В іншому все ідентично базовій модифікації.

Що стосується оснащення, то воно набагато багатше за звичайні варіанти QX50. До списку увійшли підігрів дзеркал, дистанційний запуск двигуна, безрамкове салонне дзеркало, камери кругового огляду та покращені системи превентивної безпеки.

Під капотом у Infiniti QX50 Sport колишній 2,0-літровий турбований двигун потужністю 268 к.с. зі змінним ступенем стиснення. Залежно від потреб вона може змінюватись від 8:1 до 14:1. Працює агрегат у зв’язці з варіатором та переднім або повним приводом.

Термін виходу новинки на ринок не озвучується. Також немає інформації про вартість моделі.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

yoooo  

Спорт на варіаторі. Взагалі не зрозуміла логіка поєднання з мотором на 268 л.с.

+3ВІДПОВІСТИ  
Aльфа  

Cпорт відрізняється лише кольором та шильдиком ??! Серйозно ???? Що навіть не потрібно підвищити потужність. Просто назвати спорт. НІСЕНІТНЯ НІСЕНІТНИЦЯ !!!!

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація