Представлено унікальну версію суперкара McLaren P1 Spider

Представлено унікальну версію суперкара McLaren P1 Spider

29 жовтня 2023
0

Останній гіперкар McLaren P1 був випущений ще 8 років тому. Тепер британська компанія Lanzante представила унікальну версію моделі зі знімним дахом. Про це повідомили на сайті Motor1.

McLaren P1 випускався з 2013 до 2015 року. Загалом за три роки було випущено 375 екземплярів цієї моделі. Проте всі автомобілі були виготовлені тільки з фіксованим дахом.

У Lanzante вирішили створити унікальний McLaren P1. У 2022 році компанія взялася за доопрацювання гіперкара і тільки зараз був представлений результат.

Від стандартного гіперкара McLaren P1 Spider відрізняється наявністю знімного даху. Створити таке авто і зберегти оригінальний дизайн було доволі непросто.

Інженерам довелося модернізувати багато компонентів кузова гіперкара. Наприклад, були доопрацьовані передні крила, двері, опори з вуглецевого волокна і моторний відсік.

Порт для зарядки акумуляторної батареї довелося розмістити в іншому місці. Проте розважування по осях відповідає стандартній моделі.

McLaren P1 оснащений гібридною установкою з 3,8-літровим турбованим двигуном V8 і електромотором сумарною потужністю 916 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Вона працює в парі із 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 2,8 секунди. Максимальна швидкість становить 350 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація