Представлено відроджений Suzuki Grand Vitara

Представлено відроджений Suzuki Grand Vitara

20 липня 2022
2

В Індії презентували новий Suzuki Grand Vitara 2023. Відому модель вирішили відродити та незабаром стартує її виробництво. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

Саме в Індії на підприємстві Maruti-Suzuki випускатимуть автомобіль. У цій країні модель вже доступна для замовлення, а експортувати її почнуть у 2023 році. Купити Сузукі Гранд Вітара можна буде за ціною від 13 750 до 24 500 доларів.

Якщо раніше Suzuki Grand Vitara був повноцінним позашляховиком, то тепер це бюджетний 4,3-метровий кросовер. Він побудований на платформі Suzuki Vitara Brezza та Toyota Hyryder. Конкурентами моделі називають Hyundai Creta, Kia Seltos, Nissan Kicks та VW Taigun.

Дизайн витриманий у дусі нового Suzuki SX4 - з плавними обводами та мускулистими розширеними крилами. Широкі радіаторні грати поєднуються з розкосими діодними фарами, а ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.

Салон Suzuki Grand Vitara оброблений шкірозамінником. Встановлено великий 9-дюймовий сенсорний дисплей, а в топових версіях передбачено віртуальну панель приладів і проєкцію на лобове скло. У задніх сидінь регулюється кут нахилу спинок.

Новий Сузукі Гранд Вітара дуже багато оснащений, хоча модель і бюджетна. У топовій версії є панорамний дах, безключовий доступ, клімат-контроль, вентиляція сидінь, камери 360-градусного огляду та бездротова зарядка смартфонів. У всіх Grand Vitara є ESP та 6 подушок безпеки.

Кросовер Suzuki Grand Vitara запропонований у двох економічних гібридних версіях. Початковий варіант оснащений 1,5-літровою бензиновою четвіркою потужністю 103 к. с. і 48-вольтною «помірною» гібридною установкою.

Такий варіант витрачає здебільшого 4,7 л/100 км у передньопривідній версії та 5,1 л/100 км - у повнопривідній. Можна вибрати 6-ступінчасту механічну або автоматичну КПП.

Є в лінійці й 115-сильний гібрид, що заряджається. У такого Suzuki Grand Vitara витрата палива становить 3,6 л/100 км, а ще можна проїхати 25 км на електротязі. Ця модель запропонована виключно з переднім приводом і варіатором.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

W222  

На мій погляд звідки не глянь цей Suzuki, дуже схож на інши автівки. Спереду на якись Шевроле Блейзєр чи Траверс, с заду на французів а у салоні на якусь з моделей Тойоти.

+3-1ВІДПОВІСТИ  
Івасик-Телесик  

W222, ще чотири колеса, кермо, педаль... все як у всіх)) ніхто не хоче винаходити новий велосипед.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація