Представлено ювілейний Hyundai Tucson 20th Anniversary Edition

Представлено ювілейний Hyundai Tucson 20th Anniversary Edition

15 серпня 2024
0

Бестселер Hyundai святкує своє 20-річчя, у зв'язку з чим у Європі південнокорейський бренд вирішив відзначити ювілей Tucson на Старому континенті випуском спеціальної версії.

Це спеціальне видання було створено на основі найновішої версії Tucson. Нагадаємо, четверте покоління компактного позашляховика Hyundai нещодавно оновилося.

«Фейсліфтинг» вніс зміни в конструкцію, обладнання та механіку. Спеціальне видання, присвячене 20-річчю Tucson на території Європи, додатково включає в себе ще цілу низку нових функцій.

Hyundai Tucson 20th Anniversary Edition буде доступний у новому характерному кольорі кузова, оснащений 19-дюймовими легкосплавними дисками спеціального оздоблення Satin Dark Grey. Усе це поєднується з чорними молдингами та чорними зовнішніми корпусами дзеркал. Крім того, на задніх дверях з'явилася емблема спеціальної версії.

Логотип спеціального видання присутній на передніх підголівниках і накладках на пороги. Слід також згадати новий пакет кольорів інтер'єру, що складається з чорної шкіри та текстильної замші з прострочкою Pine Green. Hyundai не надала подробиць про механічну частину. Які двигуни будуть доступні, невідомо.

Компанія Hyundai оголосила, що виробництво цієї спеціальної версії розпочнеться в серпні цього року на заводі Hyundai в Ношовіце (Чехія). Ціни на даний момент невідомі.

Джерело: iXBT.com
Фото: Hyundai

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація