Представлено заряджений хетчбек Honda Civic Type R TCR

Представлено заряджений хетчбек Honda Civic Type R TCR

15 грудня 2022
0

Honda Performance Development (HPD) та JAS Motorsports представили автомобіль моделі Honda Civic Type R TCR, який побудований на базі представленої влітку серійної моделі Honda Civic Type R.

Ключові особливості нового Civic Type R TCR включають абсолютно новий зовнішній дизайн та аеродинамічний пакет, нове шасі, модернізовані гальмівну та трансмісійну системи, а також удосконалену гоночну версію чотирициліндрового дволітрового двигуна з турбонаддувом.

За заявою творців, розробка автомобіля підкреслює як давню відданість Honda гонкам, так і міцність відносин між нею та JAS Motorsport. Пілот Honda Racing Нестор Джіроламі, який посів друге місце у чемпіонаті WTCR 2022 року, провів свій перший заїзд на автодромі Таціо Нуволарі в Італії 5 грудня.

Honda Civic Type R TCR зараз проходить ретельну програму випробувань на треку перед доставкою перших екземплярів клієнтам. Творці планують, що це станеться вже у квітні 2023 року. Прийом замовлень на новинку у Північній Америці розпочнеться з 1 лютого. Ціни будуть оголошені пізніше.

Попередня версія автомобіля двічі ставала переможцем конкурсу TCR Model of the Year: у 2019-му та 2020 роках.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація