Представлений приголомшливий рестомод класичного Range Rover

Представлений приголомшливий рестомод класичного Range Rover

31 жовтня 2023
0

ECD Auto Design, яка є найбільшою у світі компанією з відновлення класичних Land Rover, представила приголомшливий рестомод під назвою Project Stinky.

За основу фахівці компанії взяли раритетний позашляховик Range Rover Classic із двигуном V8. Його пофарбували в особливий відтінок Arles Blue, а дах - у Norvik Black, який перегукується з 18-дюймовими глянсовими чорними колесами Kahn, взутими у шини Continental. Таке поєднання виглядає приголомшливо.

Не менш стильно виглядає салон позашляховика. Він оброблений натуральною шкірою Nappa відтінку Savannah Beige. Передні сидіння оснащені функцією підігріву, встановлена сучасна мультимедійна система Sony, три USB-порти, Wi-Fi, камера заднього виду. Є слот для бездротового заряджання смартфона, функція дистанційного запуску та Bluetooth.

Під капотом встановлений двигун V8, який поєднується із шестиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу. Характеристики силової установки не розкриті. Відомо, що ECD Auto Design додав модернізовані осі спереду та ззаду, а також посилена підвіска та встановлений новий комплект гальм.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація