Прем’єрний тест-драйв нового Toyota Highlander в Автосаміт на Столичному

24 березня 2014
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

З 29 березня по 6 квітня 2014 року завітайте до автосалону офіційного дилера Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» на прем’єрний тест-драйв нового Toyota Highlander!

Новий Toyota Highlander — преміальний кросовер для бізнесу, подорожей та сім’ї.

З новим Toyota Highlander ви ЗАВЖДИ НА ВИСОТІ.

Новий Toyota Highlander третього покоління отримав абсолютно новий дизайн екстер’єру, що поєднує в собі стильний, вишуканий та сучасний дизайн міського кросовера преміум-класу з силою та міццю, притаманних позашляховикам.

Ви можете придбати новий Toyota Highlander в автосалоні офіційного дилера Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» в трьох варіантах комплектації на вибір.

Highlander оснащено оновленим бензиновим 3,5-літровим двигуном потужністю 249 к.с. та новою шестиступеневою автоматичною коробкою передач.

Завітайте на прем’єрний тест-драйв нового Toyota Highlander з 29 березня по 6 квітня 2014 року в автосалоні офіційного дилера Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» на території України.

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному»

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» – новий офіційний дилерський центр Toyota. Компанія є структурним підрозділом лідера українського автомобільного ринку Корпорації «УкрАВТО».

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація