Презентація пересувних відділень Укрпошти нового формату від VIDI

16 вересня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

14 вересня 2021 року на Троїцькій площі біля НСК Олімпійський відбулась національна презентація проекту Пересувні відділення Укрпошти.

На заході висвітлювались питання:

  • Які плани Укрпошти по автоматизації сільських відділень?
  • Де, коли і як працюватимуть пересувні відділення та що це дасть державі та компанії?
  • Хто заплатив за близько 2000 нових авто, та як впровадження реформи відобразиться на умовах праці та зарплаті листонош?
  • Що зміниться для жителів із впровадженням пересувних відділень Укрпошти, зокрема з виплатою пенсій та оплатою комунальних платежів?
  • Які авто обслуговуватимуть українські села та які нові послуги надаватиме Укрпошта у віддалених куточках країни?

До участі були запрошені:

  • Анатолій Комірний, заступник Міністра інфраструктури з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації
  • Ігор Смілянський, генеральний директор Укрпошти
  • Марк Магалецький, заступник директора ЄБРР в Україні
  • Руслан Акімов, директор Пежо Сітроен Україна
  • Віталій Джуринський, голова наглядової ради VIDI

Компанія VIDI пропонує найкращі умови та увесь спектр послуг з володіння автомобілем, включаючи послуги з продажу автомобілів 18 світових брендів, послуги поточного сервісного обслуговування та ремонту, а також продажу оригінальних запасних частин, аксесуарів, страхові та лізингові продукти, безліч інших супутніх послуг. Широкий спектр можливостей: швидкий пошук, порівняння характеристик автомобілів різних марок, актуальні ціни, акції та спеціальні пропозиції для клієнтів, швидкий запис на обслуговування – ці та інші можливості компанія VIDI готова запропонувати своїм клієнтам уже зараз.

Компанія VIDI має досвід та є надійним постачальником спеціальних та спеціалізованих автомобілів. На українському ринку VIDI має ділову репутацію надійного партнера, надійного роботодавця (в групі працюють понад 1000 співробітників, які отримують офіційну заробітну плату) та є сумлінним платником податків для держави.

На ринку України компанія VIDI вже понад 27 років. Це роки стрімкого та якісного зростання. Крім усього іншого, VIDI відома як потужний виробник спецавтомобілів на базі серійних шасі. Власний продукт компанії – це поєднання надійності, технологічності, конструкторської досконалості, безвідмовності в експлуатації, помножені на власний досвід виробництва спецавтомобілів.

«Безумовно, якість мобільних відділень для Укрпошти виробництва VIDI – на першому місці. Саме з такою установкою ми йшли у цей проект. Ми певні, що з цими автомобілями кореспонденція, товари у доставці, поштові відправлення, пенсії будуть доставлені до адресатів у найвіддаленіші населені пункти регіонів України за принципом «точно і вчасно». Адже їх там чекають, і завжди – з нетерпінням», ? підкреслив Віталій Джуринський, голова наглядової ради VIDI.

Досконалості немає меж. Запропонувавши для реалізації цього проекту ультрасучасне рішення, під час реалізації цього проекту, співпрацюючи з фахівцями Укрпошти ми з радістю йшли на його подальше вдосконалення – навіть понад погоджене у технічному завданні. Як результат, наразі, VIDI отримує дуже схвальні відгуки з тих регіонів, де ці автомобілі вже використовуються. Саме схвальні відгуки від споживачів нашого продукту є для нас найбільшою гордістю.

Ми переконані, що спільно з імпортером базових шасі, шановним замовником Укрпоштою та державною підтримкою профільного міністерства ми йдемо до успіху у цьому проекті, що модернізує інфраструктуру Головної пошти країни.

«ВіДі Гранд» «ВіДі Гранд»

Офіційний дилер Suzuki «ВіДі Гранд» – один із найбільших в м. Києві та Київській області дилерських центрів, концептуальний 3S комплекс у складі Міста автомобілів «ВіДі АвтоСіті Кільцева».

перейти на сторінку компанії
Джерело: «ВіДі Гранд»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація