Презентована нова версія Honda Accord для Японії

Презентована нова версія Honda Accord для Японії

22 вересня 2023
0

Honda Accord нового покоління у комплектації для північноамериканського ринку дебютував майже рік тому. Тоді як версію для Японії Honda показала лише зараз. Зовні седани для цих ринків практично ідентичні окрім деяких непомітних для недосвідченого ока деталей. У салоні відмінності зводяться до розташування керма та педалей.

В основі нового Accord лежить покращена версія платформи моделі попереднього десятого покоління. Габарити седана - 4971 x 1862 x 1450 мм. Розмір колісної бази - 2830 мм.

Дещо доопрацьований і запозичений у попередника несучий каркас. Зокрема, збільшено кількість точок зварювання та додано підсилювачі й розпірки. Це дозволило підвищити жорсткість кузова й покращити керованість та плавність ходу.

У Японії «одинадцятий» Honda Accord запропонують лише у гібридній модифікації - e:HEV. Такий седан укомплектований 2,0-літровим бензиновим «атмосферником» LFA (145 к.с., 175 Нм), електродвигуном, генератором та літій-іонною батареєю. Сукупна потужність системи - 184 к.с. Робочих режимів три: Hybrid Drive, Engine Drive та EV Drive.

У стандартній комплектації - 10,2-дюймова цифрова панель приладів, 12,3-дюймова мультимедійна система та проєкційний дисплей діагоналлю 11,5 дюймів.

Водій нового Accord може покладатися на новітню систему всебічної підтримки безпечного керування Honda Sensing 360. Інформацією її забезпечують центральна камера з кутом огляду 100 градусів та п'ять радарів міліметрового діапазону, встановлених по периметру кузова. Особливо ефективно система розпізнає аварійні ситуації та автоматично активує екстрене гальмування.

На японському ринку Honda Accord нового покоління з'явиться навесні 2024 року. Ціни оголосять ближче до старту продажу.

Джерело: Авто Центр
Фото: Car Watch

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація