Презентована воднева версія преміального седана Toyota Crown

Презентована воднева версія преміального седана Toyota Crown

03 листопада 2023
0

Преміальну лінійку Toyota Crown розширила ще одна модель. В Японії презентовано нову Toyota Crown Sedan, яка надійде в продаж уже з 13 листопада за ціною від 7,3 млн ієн ($48 500). Подробиці седана розкрили на офіційному сайті Toyota.

Саме ця модель є прямою спадкоємицею класичних Toyota Crown, що випускалися з 1955 року. На відміну від інших моделей цієї лінійки, седан зберіг задній привід - він побудований на платформі Toyota Mirai і Lexus LS.

Нова Toyota Crown 2024 позиціонується як преміальний спортивний седан. У неї довгий капот, укорочена задня частина і похилий купеподібний дах. 19-дюймові диски і спойлер на кришці багажника стали стандартними. Широка решітка радіатора поєднується з тоненькими діодними фарами. Модель Е-класу вийшла досить великою.

Розміри Toyota Crown Sedan:

  • довжина - 5030 мм;
  • ширина - 1890 мм;
  • висота - 1470 мм;
  • колісна база - 3000 мм.

Салон Toyota Crown Sedan оздоблено шкірою і деревом, а на передній панелі встановлено два дисплеї. Передні крісла отримали електропривод, підігрів і вентиляцію, а розділяє їх високий тунель.

Спочатку нова Toyota Crown Sedan буде доступна у двох версіях. Гібрид отримає 2,5-літрову бензинову четвірку і пару електромоторів: потужність не повідомляють, але в кросовері Toyota Crown Sport вона становить 224 к. с. Пізніше має з'явитися спортивний гібрид потужністю приблизно 380 сил.

Друга версія - електромобіль Toyota Crown Sedan із силовою установкою від моделі Mirai. Це означає, що його 185-сильний мотор живиться не від батареї, а від водневих паливних осередків. Запас палива в балонах вистачить на 820 км. Такий варіант дорожчий - $55 200. Усі версії Crown Sedan отримають адаптивні амортизатори.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація