Презентовано абсолютно новий 600-сильний Nissan GT-R

Презентовано абсолютно новий 600-сильний Nissan GT-R

16 січня 2023
0

Презентовано Nissan GT-R 2024 модельного року, який, як пишуть західні оглядачі, отримав найрадикальніші оновлення за останні 7 років завдяки новому зовнішньому вигляду та аеродинаміці.

На 16-му році виробництва Nissan переробив передній бампер GT-R 2024 року, змінивши дизайн верхньої та нижньої решіток радіатора. Ззаду також є невеликі зміни, зокрема оздоблення навколо виходів із чотирма вихлопними трубами.

Nissan стверджує, що новий кузов збільшує притискну силу, зберігаючи при цьому коефіцієнт аеродинамічного опору 0,26 Cd - такий самий, як у попередньої моделі. За словами Nissan, інженери дійшли до того, що виміряли товщину сітки в передніх ґратах і витончили її відповідним чином, щоб покращити охолодження та усунути непотрібний опір.

Під капотом GT-R 2024 знаходиться той же 3,8-літровий двигун V6 з двома турбінами, який був у автомобіля з 2020 модельного року. Заявлено 565 к.с. потужності та 632 Нм крутного моменту. Потужність передається на всі чотири колеса через шестиступеневу автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням і систему повного приводу Nissan ATTESA ET-S, яка може змінювати розподіл моменту, що крутить, між передніми і задніми колесами в залежності від умов руху. Автомобіль також отримав регульовані амортизатори Bilstein DampTronic, гальма Brembo та 20-дюймові колеса RAYS.

Топова модель Nissan GT-R Nismo 2024 отримала оновлений кузов, який включає карбонові дах і крила, новий спліттер, новий дифузор та інші поліпшення, на кшталт ширших шин, вуглецево-керамічних роторів і турбокомпресорів від гоночного автомобіля Nissan GT видає 600 к.с. та 652 Нм.

Nissan GT-R 2024 модельного року почне надходити до американських салонів навесні, а моделі Nismo надійдуть у продаж влітку. Ціни поки що не розголошуються.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація