Презентовано найдешевший кросовер Mitsubishi

Презентовано найдешевший кросовер Mitsubishi

11 серпня 2023
0

На автошоу в Джакарті презентовано новий Mitsubishi Xforce. Бюджетний кросовер надійде в продаж до кінця року за ціною приблизно від 20 000 доларів. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Mitsubishi.

Новий Mitsubishi Xforce продаватимуть у понад 40 країнах Євразії, Африки та Америки. Молодіжна модель стане більш доступною альтернативою моделі ASX. Два кросовери можна порівняти за розмірами.

Габарити Mitsubishi Xforce 2024:

  • довжина - 4390 мм;
  • ширина - 1810 мм;
  • висота - 1660 мм;
  • колісна база - 2650 мм.

Кросовер Mitsubishi Xforce зберіг виразний дизайн передсерійного концепт-кара XFC. У нього високий капот і м'язисті розширені крила. Широка решітка радіатора поєднується з тоненькими діодними фарами.

Хоча модель недорога, вона отримала цифровий щиток приладів і великий 12,3-дюймовий тачскрін. У мультимедіа передбачені комплекс і кренометр. Аудіосистему для авто створили в Yamaha. Серед опцій є двозонний клімат-контроль, електропривод дверцят багажника, бездротова зарядка для смартфонів і охолоджуваний бокс у підлокітнику.

Новий Mitsubishi Xforce 2024 дебютував з 1,5-літровим 105-сильним двигуном і варіатором, а пізніше лінійку може розширити гібрид. Привід тільки передній, але зате у кросовера високий (222 мм) кліренс і передбачені режими для бруду, гравію і мокрої дороги.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація