Презентовано найекстремальніший суперкар Ferrari

Презентовано найекстремальніший суперкар Ferrari

12 липня 2023
0

Ferrari показали вражаючий суперкар KC23. Трекова модель випущена в одному-єдиному екземплярі на замовлення давнього клієнта італійської марки. Про це повідомляється на її офіційному сайті.

По суті, новий Ferrari KC23 є гоночним болідом. В його основі лежить дуже успішний Ferrari 488 GT3, який виграв 530 різних змагань у різних чемпіонатах по всьому світу.

Шасі Ferrari 488 GT3 зберегли, а ось карбоновий кузов у KC23 повністю новий. Дизайн вийшов стрімким і елегантним, хоча насправді він продиктований міркуваннями аеродинаміки.

У авто величезне антикрило і карбоновий обвіс. Також привертають до себе увагу двері, що піднімаються догори, тоненькі діодні фари і ліхтарі.

Салон Ferrari 488 GT3 практично не змінився. Суперкар отримав кермо-штурвал, цифровий щиток приладів і ковшоподібні крісла, а в оздобленні поєднуються карбон і алькантара. Замість дзеркал заднього виду встановили камери.

Суперкар Ferrari KC23 оснащений 3,9-літровим V8 твін-турбо на 600 к.с. і 700 Нм. У парі з ним працює 6-ступінчаста секвентальна КПП.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація