Презентовано новий КІА Picanto 2015 р.в.!

13 березня 2015
5
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

КІА Picanto - найкомпактніше авто з усієї лінійки КІА, але саме цей автомобіль отримав найбільш сміливий зовнішній вигляд та додаткове оснащення.

Світова презентація КІА Picanto FL відбулася на Женевському Автосалоні 2015, і вже субкомпактний хетчбек з’явився в автосалонах КІА, та, безпосередньо, в салоні офіційного дилера КІА «Авто Термінал Київ» на пр-ті Перемоги, 57.

Перше, що привертає увагу - новий Picanto 2015 року випуску тепер з новими формами переднього та заднього бамперів і характерною решіткою радіатора «ніс тигра».

Зміни інтер'єру полягають в оформленні панелі приладів, а саме – нанесена хромована окантовка «колодязів» шкал спідометра і тахометра. Сучаснішого та більш молодіжного вигляду внутрішньої обробки авто надає оновлена текстура тканинної оббивки сидінь. Більш того, щоб максимально задовольнити смаки Клієнтів, салон пропонується в чорному, коричневому або червоному кольорі.

Слід виділити низку опцій нового KIA Picanto, які раніше були доступні лише в більш висококласних моделях:

  • круїз - контроль;
  • обмежувач швидкості;
  • навігаційна система нового покоління і 7-дюймовий дисплей.

Також в комплектацію додана система допомоги при гальмуванні, ABS, коректор напрямку світла фар, підігрів дзеркал, передніх сидінь, керма та ін.

В салоні офіційного дилера КІА «Авто Термінал Київ», новий Picanto FL пропонується з бензиновим двигуном об'ємом 1,2 л та потужністю 85 к.с., у оновленої моделі автоматична коробка передач.

Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Intruder  

Что-то в ней мало нового. На улицах не за что бы не отличил старую от "новой"

+4-2ВІДПОВІСТИ  
olezzza  

зайди в салон и увидишь главное отличие--ЦЕНА

+2-1ВІДПОВІСТИ  
Intruder  

Её поменять в сторону увеличения никогда не забывают

+1-2ВІДПОВІСТИ  
Kyiv-City-Driver  

Прошлая модель была полным недоразумением в плане расхода топлива. Тут кроме дизайна ничего не заложено, и расход "как у ланоса" клиенту обеспечен особенно с кпп автомат.

+1-2ВІДПОВІСТИ  
slava_sumy  

"Слід виділити низку опцій нового KIA Picanto, які раніше були доступні лише в більш висококласних моделях: круїз - контроль; обмежувач швидкості; навігаційна система нового покоління і 7-дюймовий дисплей."- прямо как у Логан

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація