Презентовано новий Nissan X-Trail

Презентовано новий Nissan X-Trail

20 липня 2022
3

У Японії відбулася офіційна презентація Nissan X-Trail 2023. Четверте покоління кросовера виходить на ринки Європи та Азії з кінця літа й у себе на батьківщині коштуватиме в еквіваленті 23 100 - 32 600 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт компанії Nissan.

Саме у такому вигляді модель приїде і до України. Варто зазначити, що її американський брат-близнючок, Nissan Rogue нової генерації, продається з кінця 2020 року.

Новий Nissan X-Trail практично не відрізняється від нього зовні, хіба що хрому в обробці дещо менше. У кросовера фірмова V-подібна решітка радіатора та «двоповерхові» світлодіодні фари.

Розміри Nissan X-Trail 2023:

  • довжина - 4 681 мм;
  • ширина - 1 840 мм;
  • висота - 1 730 мм;
  • колісна база - 2 706 мм.

На відміну від Rogue, новий Nissan X-Trail доступний не тільки в п'ятимісній, але і семимісній версії. Оформлення салону знайоме за молодшим Nissan Qashqai - з віртуальною панеллю приладів, проєкцією на лобове скло та 9-дюймовим сенсорним дисплеєм. Список опцій поповнили тризонний клімат-контроль, камери кругового огляду, бездротова зарядка для телефонів і система напівавтономного кермування ProPILOT Assist.

Кросовер Nissan X-Trail у Європі запропонують з 1,5-літровим трициліндровим бензиновим турбомотором на 204 к.с. і 200 сильною гібридною установкою e-Power. Американський Rogue зберіг ще й 2,5-літрову атмосферну четвірку потужністю 184 к. с. та її також можуть пропонувати в окремих країнах. Усі версії отримали варіатор, а привід може бути переднім чи повним.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Volodymyr85  

Пойдет такой! Думаю что 1,5 на турбе для этого авто маловато будет. А вот 2,5 самый раз. Да и ценник норм стартует от 23$ А не 25 как новый кашкай

ВІДПОВІСТИ  
Ivan Shpak  

Гринго UA, это же ценник без ПДВ и налогов

+1ВІДПОВІСТИ  
Volodymyr85  

Ivan Shpak, Ну да, я как то упустил из вида этот момент. Тут старт может быть от 27-30$. А было бы круто если не было этой сраной растаможки. Можно было бы брать за 24К этот тазик))))

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація