Презентовано новий шестиколісний «Гелендваген»

Презентовано новий шестиколісний «Гелендваген»

03 лютого 2024
0

Mercedes-Benz ще не представив серійний шестиколісний «Гелендваген» нового покоління, але подібні моделі вже створюють різні тюнінг-ательє. Раніше свій пікап показали в Brabus, а тепер прийшла черга Mansory. Подробиці новинки розкрили на його сайті.

Проєкт назвали Mansory Gronos 6X6 і всього випустять тільки 10 таких автомобілів. За основу для доопрацювання взяли Mercedes-AMG G63.

Позашляховик подовжили, додали кузов і третю вісь. Крім того, встановлено більш агресивні бампери, розширювачі арок і капот. З'явилися багажник на даху, лебідка і підніжки. 22-дюймові диски можуть бути взуті в низькопрофільну або позашляхову гуму, також передбачена система підкачки коліс.

Оригінальними є і задні двері Mercedes G-Class, що відчиняються проти руху.

Салон оздоблений дорогою шкірою і карбоном, причому під замовлення доступні найяскравіші забарвлення. Підсвічування стелі імітує зоряне небо - як у Rolls-Royce. Усередині встановлено чотири окремі крісла з електроприводом.

Тюнінг «Гелендвагена» торкнувся і двигуна: віддачу 4,0-літрового V8 твін-турбо підняли до 900 к.с. і 1200 Нм. Середня витрата палива становить 17,9 л/100 км. Крім того, у позашляховика посилено і доповнено портальними мостами, що серйозно збільшили кліренс.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація