Презентовано новий заряджений Mercedes-Benz E53

Презентовано новий заряджений Mercedes-Benz E53

11 березня 2024
8

Лінійку Mercedes-Benz E-Class 2024 поповнила заряджена версія E53 від AMG. Седан та універсал надійдуть у продаж із літа. Їхні подробиці розкрили на офіційному сайті Mercedes-Benz.

Новий Mercedes-AMG E53 Hybrid 4Matic+ (така повна назва моделі) є гібридом, як і Е53 попереднього покоління, проте став значно потужнішим.

Його 3,0-літрова турбошістка та електромотор сумарно видають 585 к.с. і 750 Нм, а з опціонним пакетом AMG Dynamic Plus короткочасно в режимі Race Start доступні й 612 к.с.

У стандартній версії спортивний седан Mercedes-AMG E53 здатний розігнатися до 100 км/год за 4 с, а його максимальна швидкість обмежена на 250 км/год. 612-сильний варіант стартує до сотні за 3,8 с і може розвинути 280 км/год.

Разом з тим, плагін-гібрид Mercedes обладнаний великою батареєю на 21,2 кВт.год, а тому здатний проїхати до 101 км в електричному режимі. Середня витрата пального становить 8,6-9,2 л/100 км, залежно від версії.

Усі Mercedes-AMG E53 Hybrid 4Matic+ отримали 9-ступінчастий автомат, повний привід, адаптивні амортизатори та керовані задні колеса. Пакет AMG Dynamic Plus додає електронний диференціал і карбоново-керамічні гальма.

Відрізнити заряджену версію від стандартного Mercedes E-Class 2024 можна за агресивнішою передньою частиною, обвісом, заднім спойлером на 19-дюймовими дисками. Ззаду виглядають чотири вихлопні труби.

У салоні Mercedes-AMG E53 встановлені спортивні крісла та кермо, а на передній панелі встановлено три дисплеї. Також зі старту пропонують лімітовану версію Edition 1 з оздобленням шкірою і карбоном, а також 21-дюймовими колесами.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Машина технічно дуже крута. Але дизайн цього покоління Е-шок, це просто жах. Особливо фари, стопи і решітка радіатора з закосом під електричні Мерси, дизайн яких сам Мерседес визнав невдалим.

+2-11ВІДПОВІСТИ  
Щирий  

No Mercy, а мені подобається, особливо в універсалі.

+6ВІДПОВІСТИ  
Tymur_S  

Щырый, погоджуюсь. Красива машина

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 5

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація