Презентовано оновлений Citroen C4 Cactus

Презентовано оновлений Citroen C4 Cactus

10 липня 2023
1

Опубліковано фото Citroen C4 Cactus 2023. Компактний кросовер пройшов ще одне оновлення і надходить у продаж за ціною від $21 800. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті концерну Stellantis.

Хоча кросовер C4 Cactus вже не продається ні в Україні, ні в Євросоюзі, модель не зняли з виробництва. Її продовжують випускати в Бразилії. Новий Citroen C4 Cactus 2023 вирізняється дещо іншим дизайном передньої частини, рейлінгами на даху і збільшеним кліренсом.

Салон Citroen C4 Cactus зазнав більш суттєвих змін. Усередині замінено передню панель, встановлено новий віртуальний щиток приладів, а тачскрін мультимедіа збільшено до 10,1 дюймів у діагоналі. Також замінено перемикачі аудіо та клімат-контролю.

Базова комплектація Citroen C4 Cactus тепер включає безключовий доступ, клімат-контроль і 3 USB-порти, а серед опцій з'явилася бездротова зарядка для смартфонів.

Ще одним нововведенням у Citroen C4 Cactus 2023 стала поява топового 1,6-літрового турбомотора на 175 к.с. З ним розгін до 100 км/год займає 7,7 с, а максимальна швидкість становить 212 км/год. У середньому кросовер Citroen витрачає 7,5 л/100 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

denis.gz  

Ми вже й забули, що таке гарачі хетчі... З таким двигуном зараз тільки преміум і тільки гібриди бувають, на жаль.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація