Презентовано перший електромобіль Jeep

Презентовано перший електромобіль Jeep

17 жовтня 2022
2

На автосалоні в Парижі презентували новий Jeep Avenger. Перший електромобіль американського бренду надійде у виробництво на підприємстві у Польщі з 2023 року, але замовити його можна вже зараз. Про це повідомляє офіційний сайт концерну Stellantis.

Новий Jeep Avenger - компактний 4,1-метровий кросовер для міста. Модель побудована на платформі e-CMP, як і Opel Mokka та DS3. Згодом з'явиться і її бензинова версія.

Дизайн Jeep Avenger 2023 вийшов мускулистим та атлетичним - з розширеними крилами та рельєфними боковинами. Передня частина імітує фірмову решітку радіатора Jeep, а ручки задніх дверей заховані у стійках даху.

 

Оздоблення салону розбавляють вставки в колір кузова. Кросовер Jeep Avenger отримав віртуальну панель приладів та сенсорний дисплей. Замість важеля КПП передбачені кнопки. Об'єм заднього багажника становить 380 л, а переднього - 34 л.

 

Базова комплектація Jeep Avenger включає діодні фари клімат-контроль, 18-дюймові диски, парктронік, камеру заднього виду та датчик світла. Серед опцій є електропривод дверей багажника та система напівавтономного водіння.

 

Спочатку дебютував 156-сильний передньопривідний варіант, але пізніше має з'явитися повнопривідна версія. Електрокар Jeep Avenger оснащений батареєю на 54 кВт.год від Peugeot e-308, а його запас ходу становить 400 км. Швидка зарядка на 80% займає 24 хвилини.

 

Кросовер Jeep навіть у передньопривідному виконанні має кліренс в 200 мм, а також отримав систему допомоги на спуску та набір режимів для різних типів бездоріжжя.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

TanDEN  

Jeep на платформі Peugeot 2008, цікаво
наступний Jeep Cherokee буде на базі 3008\5008

-1ВІДПОВІСТИ  
RaMoNVicious  

TanDEN, цілова аудиторія навіть не помітить.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація