Презентовано рестомод Land Rover Defender 110 з елементами Ferrari та Porsche

Презентовано рестомод Land Rover Defender 110 з елементами Ferrari та Porsche

03 грудня 2022
0

Компанія ECD Automotive Design, яка спеціалізується на відновленні та модернізації автомобілів Land Rover, представила свій новий проєкт - Project Hutton. Під цією назвою ховається рестомод Land Rover Defender 110 з елементами Ferrari та Porsche.

Зокрема, кузов пікапа пофарбований у відтінок Frozen Blue від Porsche. Знімний дах виготовлений із білого вінілу. Також ретомод отримав сітчасті металеві ґрати радіатора, масивний силовий бампер, захисний каркас лобового скла та металеві дверні пороги. Їздить кастомний Defender 110 на 18,0-дюймових десятиспицевих колісних дисках із 33,0-дюймовими позашляховими шинами BF Goodrich. За ними заховані гальмівні супорти Brembo, пофарбовані у фірмовий жовтий колір Ferrari.

Салон обтягнутий світлою шкірою кольору Caressa Silver Touch, з якою контрастують жовті ремені безпеки та циферблати приладів. Сучасні технології представлені інформаційно-розважальною системою Kenwood eXcelon з динаміками Infinity Kappa, чотирма USB-портами, бездротовою зарядкою, передньою та задньою камерами.

Загалом автомобіль розрахований на вісім осіб. Вони зможуть розташувати на двох рядах сидінь у кабіні та двох відкидних сидіннях у задній частині кузова, встановлених одне навпроти одного.

Під капотом у рестомода 6,2-літровий наддувний восьмиціліндровий двигун LT4 від General Motors, віддача якого збільшена до 640 к.с. Коробка - восьмиступінчастий «автомат».

Також ECD Automotive Design виготовляє рестомоди Land Rover Defender з електричними силовими установками від Tesla. Автомобілі комплектують 450-сильними моторами та акумуляторами ємністю 100 кВтгод. З місця до 96 км/год електричні «Дефендери» прискорюються приблизно за 4,0 секунди. Запас ходу складає близько 320 км.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація