Презентовано топовий позашляховий Ford Transit

Презентовано топовий позашляховий Ford Transit

04 листопада 2022
0

Лінійку Ford Transit 2023 поповнив варіант підвищеної прохідності Trail. Продаж фургона стартує навесні за ціною від 65 975 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт Ford.

Від стандартної моделі новий Ford Transit Trail відрізняється особливою решіткою радіатора, масивними бамперами та пластиковим захисним обвісом. Крім того, передбачені розширювачі арок і підніжки. Кліренс збільшений на 90 мм (до 246 мм) і встановлені позашляхові 16-дюймові шини Goodyear Wrangler Workhorse.

Фургон пропонують у стандартній (5980 мм) і подовженій (6700 мм) модифікаціях із низьким або високим дахом. Об'єм вантажного відсіку становить від 10,1 до 13,8 куб.м. Також доступний і пасажирський мінівен.

Комплектація Ford Transit Trail розширена - включає 12-дюймовий сенсорний дисплей, безключовий доступ, парктронік, адаптивний круїз-контроль і моніторинг «сліпих» зон.

Ford Transit Trail оснащують 3,5-літровим V6 твін-турбо потужністю 310 к.с. і 10-ступінчастою автоматичною КПП. Крутного моменту 540 Нм достатньо, щоб буксирувати тритонний причіп. Повний привід має п'ять режимів для різних умов їзди.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація