Презентовано відроджений Mitsubishi Colt

Презентовано відроджений Mitsubishi Colt

10 червня 2023
3

На початку 2022 року Mitsubishi оголосила, що продаватиме в Європі оновлені версії Renault Captur та Clio. Перший дебютував як новий ASX у вересні минулого року, а тепер до нього приєднався Colt.

Новинка майже повністю повторює донора. Відмінності зводяться до переробленої решітки радіатора, іншого бампера і більш виразних фар. Нові задні ліхтарі надають автомобілю агресивного вигляду. Ще варто відзначити напис «Mitsubishi» та шильдик Colt.

Інтер'єр хетчбека також практично ідентичний Clio, крім іншого логотипу на рульовому колесі. У оснащення включена нова мультимедійна система з 7-дюймовим екраном та підтримкою бездротових Android Auto та Apple CarPlay. Є цифрова панель приладів і слот для бездротової зарядки смартфона.

У рух новий Mitsubishi Colt приводить гібридна силова установка на основі 1,6-літрового двигуна, який доповнений двома електромоторами. Її сумарна віддача складає 143 к.с. Також доступна версія з безнаддувним 1,0-літровим трициліндровим двигуном потужністю 66 к.с. Його турбований варіант видає 90 к.с.

Ціни на новий Mitsubishi Colt наразі не повідомляються. Виробництво моделі розпочнеться у вересні у Бурсі (Туреччина). У продаж новинка надійде восени цього року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Mitsubishi

Обговорення новини

nikes  

Еххх... Mitsubishi, Mitsubishi... французька плаформа, зібрана в Туреччині Р.S. Треба було ще більшими літерами позаду написати, щоб це помітно не було

+8ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

Таке враження що це авто збирали як попало, відкрутили значки Рено, прикрутили Мітсубісі. Навіть лишили убогий виріз на капоті від старого значка. Прям як за поребриком москвичі з китайців переробляли

+10ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Ser Gio, якщо чесно, теж здивувався, що вони навіть місце від шильдика Рено залишили, а зверху наліпили інший. Це вже занадто

+6-5ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація