Президентка Єврокомісії передала українським силовикам 50 позашляховиків Toyota

Президентка Єврокомісії передала українським силовикам 50 позашляховиків Toyota

25 лютого 2024
2

Країни Європи та Заходу продовжують підтримувати Україну у її протистоянні російським окупантам. Перебуваючи з візитом у Києві до другої річниці повномасштабної війни Урсула фон дер Ляєн передала українським силовикам позашляховики.

Як розповіли в Офісі генерального прокурора, 50 новеньких позашляховиків Toyota Land Cruiser отримають прокурори та поліцейські у прифронтових регіонах. Вони збирають докази військових злочинів росії, тому транспорт їм необхідний. Адже найчастіше вони працюють під обстрілами, ризикуючи життям та здоров'ям.

Генпрокуров Андрій Костін зазначив, що оглянув машини разом із Урсулою фон дер Ляєн та Міністром внутрішніх справ України. Вже найближчим часом 20 із них поїдуть до регіонів, які найбільше страждають від обстрілів ворога. Решта Toyota Land Cruiser розподілять відповідно до потреб відомства.

«У другу річницю початку повномасштабного вторгнення росії, значення непохитної підтримки та відданості наших європейських друзів важко переоцінити. Щиро вдячний Президентці Єврокомісії Урсулі фон дер Ляєн за цей потужний жест солідарності з Україною. Передані машини будуть дуже корисні у роботі українських поліцейських та прокурорів, які сміливо збирають докази військових злочинів росії, часто ризикуючи власним життям та здоров'ям», - сказав Костін.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

gorra  

Клас отримають ті хто треба поліцейські і прокурори

+1ВІДПОВІСТИ  
gorra  

А для піхоти саморобні голі шкарабанки, а чого це ж "бидло" яке поналовлювали по селами та малим містам

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація