Продаж електрокарів Evolute розпочнеться вже у вересні

23 липня 2022
0

З'явилися нові подробиці про запуск автомобільної марки Evolute. Під цим брендом у Росії продаватимуться перелицьовані копії моделей китайського концерну Dongfeng, а виробництво машин організують на липецькому заводі «Моторінвест». Згідно з новою інформацією, яку наводить портал «Китайські автомобілі», спочатку купити Evolute можна буде в п'яти російських містах, а саме в Москві, Санкт-Петербурзі, Нижньому Новгороді, Краснодарі та Сочі. Пізніше територія продажу розшириться.

Спочатку в автосалонах запропонують лише одну модель - це станеться вже у вересні. У жовтні, згідно з планами, до неї приєднається друга, а у листопаді - третя. Пізніше лінійка розшириться до п'яти машин, це будуть три кросовери, седан і мінівен. 

Про кросовер Voyah Free відомо, що у нього буде двомоторна силова установка потужністю 694 кінські сили, а ємність тягової батареї складе 34,6 кіловат-години. Ще один кросовер з назвою i-JOY (163 сили, мотор спереду) отримає батарею на 53 кіловат-години, також як і седан i-PRO (150 сили, електромотор встановлений на передній осі) та мінівен i-Van (123 сили, електромотор на задній осі).

До процесу складання модельної лінійки Evolute на заводі «Моторінвест» буде зайнято 2,3 тисячі осіб. До 2019 року цей завод робив автомобілі Changan для російського ринку.

Джерело: Китайские автомобили

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація