Продажі Jeep в Європі перевершили знакову відмітку - реалізовано 100 000 автомобілів

Продажі Jeep в Європі перевершили знакову відмітку - реалізовано 100 000 автомобілів

09 жовтня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Відповідно до традицій Бренду Jeep, який сміливо досліджує нові території, розпочалась нова подорож Jeep на європейському ринку - і вона вже успішна! Комерційні результати на кінець вересня 2024 року показують обсяг продажів у 100 700 автомобілів Jeep, завдяки чому легендарному американському Бренду вдалось зайняти 1% загальноєвропейського автомобільного ринку та досягнути зростання продажів на +3,5% у порівнянні з аналогічним періодом у 2023 році.

Ерік Лафорж (Eric Laforge), керівник Бренду Jeep в Європі, заявив: «Ми раді поділитись нашими гарними новинами - продажі Jeep в Європі перевищили 100 000 автомобілів! Це чудова демонстрація та реалізація нашого прагнення створити Бренд, який втілює дух свободи та жагу до пригод. Ці вражаючі успішні результати є прикладом нашої здатності адаптуватися до різноманітних ринків та потреб клієнтів на цих ринках. Чудовий прийом Нового Jeep Avenger, першого повністю електричного кросовера Бренду, є свідченням інноваційного духу та виразної привабливості наших автомобілів для європейських клієнтів. І ми готові рушити далі та втілювати фірмовий підхід «Свобода вибору» ще більш натхненно - з майбутнім повноприводним гібридним кросовером Jeep Avenger 4xe».

Багатовимірний успіх по всій Європі

Чудових результатів справжньому американському Бренду Jeep в Старому світі вдалось досягнути завдяки успіху в різних країнах. Наприклад, в Італії було продано близько 50% від загального об'єму реалізації автомобілів Jeep. Також чудові результати демонструє Франція, де продано близько 9000 автомобілів Бренду: вражаюче зростання продажів на +61% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Це дало змогу зайняти долю 0,6% від загального обсягу ринку та фіксувати зростання долі ринку на 0,2% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Також у Великій Британії було зареєстровано понад 6 000 автомобіль, що свідчить про надзвичайне зростання продажів одразу на +155% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Наразі Бренд займає долю 0,3% від загального обсягу - тобто, фіксується зростання на 0,2% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Нарешті, варто відзначити Нідерланди, де кількість продажів та реєстрацій нових автомобілів Jeep зросла на 81% порівняно з аналогічним періодом 2023 року. Завдяки цьому, Бренду вдалось збільшити свою присутність на 0,3% - тепер він займає долю 0,7% від загального обсягу ринку.

Успішно заявляє про власну присутність Jeep і на українському ринку. На що вказує значне зростання обсягів продажу легендарних американських позашляховиків, що зросли на сотні відсотків у порівнянні з минулорічними показниками аналогічного періоду. З 9 місяців 2024 року Бренд Jeep в Україні продав 138 автомобілів і ріст продажів відбувся на 1625% порівняно з аналогічним періодом 2023 року. Це дало змогу зайняти долю 0,23% від загального обсягу ринку та фіксувати зростання долі ринку на 0,2% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Даних результатів вдалося досягнути завдяки широкому та повному модельному ряду, зручним супутнім послугам та значному розширенню дилерської мережі. Тому завітайте до найближчого салону Jeep для особистого знайомства з легендарним американським Брендом.

Важливість кросовера Jeep Avenger у нових досягненнях Бренду

Новий Jeep Avenger заслуговує окремої уваги: він перебуває в групі лідерів серед повністю 100% електричних кросоверів сегменту B-SUV на загальноєвропейському автомобільному ринку (29 країнах ЄС), та навіть більше того - посідає третє місце в загальних автомобільних рейтингах продажів у Франції та Нідерландах. В Італії, де Бренд Jeep займає долю 4,5% від загального обсягу ринку легкових автомобілів, Новий Jeep Avenger став найбільш продаваним кросовером за перші дев’ять місяців поточного року (якщо рахувати для всіх версій з усіма можливими силовими агрегатами). І загалом - Новий Jeep Avenger є третім за популярністю легковим автомобілем на ринку Італії.

Кросовер Jeep Avenger ідеально втілює унікальну ДНК легендарного американського Бренду в компактному розмірі, що і є одним з ключів його великого успіху. Ще одним секретом популярності Jeep Avenger є напрочуд широкий модельний ряд, який втілює повну свободу вибору для покупців. По-перше, Новий Jeep Avenger - це перший повністю 100% електричний кросовер Бренду. По-друге, він доступний з гібридною силовою установкою e-Hybrid, що поєднує 1,2-літровий бензиновий двигун, електромотор та автоматичну коробку перемикання передач. По-третє, також передбачені доступні версії зі звичайним бензиновим двигуном та механічною коробкою перемикання передач. Нарешті, невдовзі очікується запуск унікальної Jeep Avenger 4xe, що поєднає гібридну силову установку та повний привод - все для максимального повного втілення ідеї «Свободи вибору» на будь-якій місцевості.

Без сумніву, кросовер Jeep Avenger став одним з найбільш очікуваних дебютантів Бренду у 2024 році для українського ринку. Адже цей кросовер відкриває модельний ряд Jeep, він приносить характерний стиль легендарного бренду в сегмент компактних кросоверів, а також пропонує надзвичайно сучасні технології та електрифіковані силові агрегати. Українським покупцям Jeep Avenger буде запропоновано два варіанти силових агрегатів на вибір. Гаму моделі відкриває гібридна версія e-Hybrid 1.2L, 100 DCT-6: це поєднання 1,2-літрового бензинового двигуна та 6-ступеневої автоматичної коробки передач DCT з вбудованим електромотором, що гарантує чудові експлуатаційні характеристики. Іншим варіантом силового агрегату для Нового Jeep Avenger виступає повністю 100% електропривод. Електричний кросовер Jeep Avenger Electric оснащено електромотором потужністю 115 кВт або 156 к.с., що розвиває 260 Нм крутного моменту. Для живлення електромотору на версії Jeep Avenger Electric використовується високовольтна літій-іонна акумуляторна батарея ємністю 54 кВт/год., чого вистачає для запасу ходу до 385-400 км. Замовляйте консультацію у представників Бренду Jeep, щоб випробувати Новий Jeep Avenger власноруч!

Знайомтесь ближче з легендарним американським брендом Jeep в Україні на офіційному сайті, обирайте бажану модель серед представлених в Україні а також завітайте до найближчих дилерів бренду.

Дилерська мережа JEEP Дилерська мережа JEEP

У жовтні 2021 році бренд Jeep заявив про зміну імпортера - ним з літа 2022 року мало стати офіційне представництво Stellantis в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація