Project Highland від Tesla помітили під час тестів

Project Highland від Tesla помітили під час тестів

08 червня 2023
0

Виробник електромобілів Tesla вже давно працює над оновленою Model 3, яку він називає Project Highland. На сьогоднішній день електромобіль активно тестується. Тому не дивно, що у Мережі з'явилися нові знімки групи фар оновленої моделі.

Коли ми дивимося на останні шпигунські фотографії рестайлінгової Model 3, якими поділилися The Kilowatts у соцмережах, ми бачимо нову оптику автомобіля. Крім того, ми бачимо задній дифузор, схожий на той, що використовується у Model S Plaid. Група фар дуже схожа на ті, що були показані на фотографіях, що не давно просочилися, і нагадує фари Tesla Roadster.

Ми бачимо, що задня оптика має нову графіку. Наприклад, у поточній моделі стоп-сигнали розташовані горизонтально, тоді як у оновленій моделі вони розташовані вертикально. Крім того, системи камер, керовані комп'ютером Hardware 4 Autopilot, що використовується компанією у поточній Tesla Model S, X та Y, також з'явилася на оновленій моделі.

На даний момент невідомо, коли буде представлено оновлену Tesla Model 3 під назвою Project Highland. З огляду на те, що модель останнім часом почала поступово втрачати свій камуфляж, можна сказати, що дебют відбудеться незабаром.

Джерело: SPEEDME
Фото: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація