Прощальний Polestar 1 опинився на вторинному ринку

Прощальний Polestar 1 опинився на вторинному ринку

10 липня 2022
0

Представлене у 2017 році купе Polestar 1 стало первістком нової марки та було знято з виробництва вже через чотири роки на конвеєрі. Лебединою піснею в історії гібридного спорткара стала версія, присвячена закінченню збирання моделі - всього було випущено 25 екземплярів Polestar 1 особливого виконання, які відрізняються особливим оформленням кузова і декором салону. Технічних змін немає, але це не робить лімітований варіант спорткара менш цікавим для колекціонерів.

Відрізнити фінальну партію Polestar 1 можна за особливим матовим золотистим кольором кузова, який поєднується з чорними 21-дюймовими колесами з покришками Pirelli P Zero, забарвленими в колір кузова гальмівними супортами Akebono.

Салон оздоблений поєднанням сірої та чорної шкіри, яка отримала прострочку золотистою ниткою, є жовті ремені безпеки, а декоративні панелі виготовлені з вуглепластику. У оснащення моделі також входить мультимедійна система з 9-дюймовим сенсорним екраном і акустикою Bowers & Wilkins.

Polestar 1 має карбоновий кузов і гібридну силову установку, в якій передні колеса приводить до руху 308-сильний 2,0-літровий мотор з турбокомпресором і приводним нагнітачем, а задні обертає пару електромоторів. У сумі віддача системи становить 609 кінських сил і 1000 Нм моменту, а батарея на 34 кВт.год дозволяє проїхати до 83 кілометрів на електротязі. Купе оснащується 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Автомобіль виставив на продаж дилерський центр Polestar Short Hills із Нью-Джерсі. Але поки що гібридне купе з пробігом всього 200 кілометрів, незважаючи на лімітовану версію, клієнтів особливо не цікавить.

Джерело: Polestar Short Hills

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація