Прошитий кулями Dodge Durango виставили на аукціон

Прошитий кулями Dodge Durango виставили на аукціон

18 вересня 2023
1

На аукціон IAAI переважно виставляють автомобілі після серйозних ДТП. Але експерти помітили на сайті досить цікавий лот - Dodge Durango SRT Hellcat 2023 випуску.

Особливість позашляховика полягає в тому, що на ньому немає жодного дефекту, який би вказував на участь в аварії. При цьому його кузов з одного боку прошитий кулями. Також кульові отвори видно на лобовому склі. На дверях переднього пасажира є вм'ятина й відсутні всі вікна.

Точних даних, чому Dodge опинився в такому жалюгідному стані, немає. Імовірно, автомобіль був викрадений і обстріляний поліцією під час спроби затримати викрадачів. Але це лише здогади та підтвердження їм немає.

Згідно з лістингом, представлений Dodge Durango SRT Hellcat оснащений 6,2-літровим турбодвигуном V8 потужністю 710 к.с. і 874 Нм крутного моменту. Він дозволяє машині розганятися від 0 до 100 км/год лише за 3,5 секунди і розвивати максимальну швидкість у 290 км/год. За свою історію позашляховик проїхав 382 милі (615 км.).

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

No Mercy  

В США в салонах вживаних авто часто можна побачити і постріляні машині, і навіть закривавлені салони. Для наших людей виглядає незвично і навіть дикувато. А там деяких площадки їх так і продають, щоб не заморочуватися, простіше ціну знизити.

+1-6ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація