Прототип BMW M5 Touring засвітився перед дебютом

Прототип BMW M5 Touring засвітився перед дебютом

13 серпня 2024
0

За кілька днів до офіційної презентації BMW M5 Touring, яка запланована на 15 серпня, папараці спіймали у свої об'єктиви передсерійний прототип, який проходить фінальні тести.

Нагадаємо, що наприкінці червня компанія BMW офіційно представила сьоме покоління спорткара M5. Новинка вперше отримала електрифіковану силову установку. Тепер настав час для дебюту M5 Touring, який ще перебуває на випробуваннях.

Як і седан, «заряджений» універсал отримає гібридний силовий агрегат M Hybrid. Він має у своєму арсеналі бензиновий 4,4-літровий V8 та електромотор. Сумарна потужність такого тандему сягає 535 кВт/727 к.с. - 430 кВт/585 к.с. забезпечує ДВЗ, а решту 145 кВт/197 к.с. додає електродвигун. Максимальний крутний момент сягає 1000 Нм.

У тандемі з гібридним силовим агрегатом працює 8-ступінчаста роботизована коробка передач M Steptronic. Високовольтна батарея ємністю 18,6 кВтг забезпечує запас ходу на електротязі до 69 км.

Повнопривідний седан здатний набирати першу «сотню» за 3,5 с, а максимальна швидкість досягає 250 км/год у стандартному варіанті або 305 км/год - у версії з опціонним пакетом M Driver's Package. Імовірно за рахунок більшої маси динаміка седана буде на 0,1-0,2 с гіршою, але в іншому новинка нічим не поступиться своєму триоб'ємному побратиму.

Салон обох машин також максимально уніфікований. Основна відмінність у тому, що залежно від положення спинки задніх сидінь об'єм багажного відділення універсала може варіюватися від 570 до 1700 л. Офіційна презентація новинки відбудеться в рамках «Тижня швидкості» в Каліфорнії.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація