Прототип електричного кросового байка від Honda виграв першу нагороду

Прототип електричного кросового байка від Honda виграв першу нагороду

05 листопада 2023
0

Honda працює над повністю електричним кросовим мотоциклом, і минулих вихідних заводська команда на його прототипі взяла участь у своїй першій офіційній гонці у класі IA1. Пілотований гонщиком-випробувачем і радником Honda Треєм Канардом, прототип мотоцикла вразив високою швидкістю під час першого змагального вікенду.

CR Electric Proto був зареєстрований як учасник у восьмому раунді Всеяпонського чемпіонату з мотокросу. Конкуруючи з байками з 450-кубовим двигуном внутрішнього згоряння, мотоцикл виглядав швидким усі вихідні.

«Цей вікенд, безумовно, був для мене великим викликом, але це була чудова гонка для нашого розвитку. Кожного разу, коли я був на трасі, ми вдосконалювали мотоцикл, а команда CR Electric Proto адаптувалася до виклику», - сказав Канард.

Цікаво, що CR Electric Proto став другим найшвидшим байком під час суботнього тестування. Потім, у своїй першій гонці, Canard був лише на 0,7 секунди повільнішим від найшвидшого кола сесії та фінішував другим.

Honda є одним із чотирьох виробників мотоциклів, які підписали меморандум про взаєморозуміння щодо розробки змінних акумуляторів для використання у різних видах спорту.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація