Прототип KIA K4 потрапив в ДТП під час тестування

Прототип KIA K4 потрапив в ДТП під час тестування

01 вересня 2024
0

Нещасні випадки трапляються навіть із прототипами автомобілів, як це сталося з KIA K4. Шпигунські фотографії показують, що задня частина цього прототипу постраждала внаслідок зіткнення з іншим автомобілем. На знімках видно пошкоджений камуфляж, розбитий задній бампер та серйозні проблеми із задньою підвіскою, через що колесо з боку водія висунулося далеко вперед.

Хоча прототип сильно замаскований, це не так важливо, оскільки KIA вже показала модель на Нью-Йоркському автосалоні. Є деякі відмінності між північноамериканським і європейським варіантами, зокрема різні денні ходові вогні: білі для Європи і жовті для США. Передній бампер також виглядає менш агресивним, але це може бути пов'язано з різними комплектаціями.

Назва моделі для європейського ринку ще не підтверджена - можливо, це буде K4 або Ceed. KIA раніше зазначала, що ціни, терміни доступності, комплектації та інші деталі для K4 можуть бути оголошені пізніше.

Американська версія K4, ймовірно, буде пропонуватися з двома варіантами двигунів. Базовий 2,0-літровий чотирициліндровий двигун має потужність 147 к.с. (110 кВт) і 179 Нм крутного моменту. Альтернативний варіант - це 1,6-літровий турбодвигун потужністю 190 к.с. (142 кВт) і 264 Нм крутного моменту.

Джерело: MMR
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація