Прототип нового Lamborghini Urus зупинила поліція

Прототип нового Lamborghini Urus зупинила поліція

14 квітня 2024
0

Новий Lamborghini Urus італійська марка обіцяє показати цього року. Його поява ознаменує завершення епохи ДВЗ. Urus 2025 року та всі наступні моделі Lamborghini будуть плагін-гібридами (PHEV).

Наразі новий Lamborghini Urus проходить випробування на Нюрбургрингу, де і був помічений фотошпигунами. Як виявилось, зробити знімки замаскованого прототипу їм вдалося завдяки німецьким поліцейським.

Інцидент стався неподалік «Північної петлі», де кросовер брав участь у випробуваннях. Коли тест-пілот та інженер, що його супроводжував, поверталися у майстерню Lamborghini, поліцейський автомобіль Audi A6 Avant подав їм сигнал зупинитися на узбіччі.

Як повідомило видання Carscoops, причиною зупинки стала відсутність переднього номерного знаку. У деяких країнах, включаючи Італію, чий номер прикрашає корму прототипу, дозволено використання однієї номерної таблички, але не в Німеччині. Ця коротка зупинка й дозволила зробити нову серію фото майбутнього Lamborghini Urus. Правда, він все ще у камуфляжі, що закриває змінені передні бампери, та оснащений тимчасовими фарами.

Технічні характеристики нового Urus тримають у секреті. Підтверджено лише використання плагін-гібридної силової установки. Очікується, що її запозичать у нещодавно оновленого Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid. У німецького кросовера вона складається з мотора V8 c подвійним турбонаддувом, електродвигуна та акумуляторного блоку ємністю 25,9 кВт.год. Сумарна потужність агрегатів - 739 к.с. Максимальний крутний момент - 949 Нм. Чи будуть ці цифри більшими у Urus, поки не відомо.

Дата офіційної прем'єри Lamborghini Urus 2025 поки не озвучена. До кінця цього року Lamborghini планує електрифікувати всю свою лінійку, включаючи флагманський суперкар Revuelto V12, майбутній Temenario та наступника Huracan.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація