Процес виробництва електричного кросовера BMW iX2 показали на відео

Процес виробництва електричного кросовера BMW iX2 показали на відео

03 січня 2024
0

Електричний кросовер BMW iX2 незодавно відсвяткував свою світову прем'єру. Поки ми очікуємо його виходу на міжнародний ринок у березні 2024 року, німецький автовиробник представив публіці процес виробництва електричного компактного кросовера.

Відомо, що електромобіль виробляється на заводі BMW Group у Регенсбурзі, Німеччина. Виробництво починається з виробництва шасі, такого ж, яке використовується його побратимом з двигуном внутрішнього згоряння. Зв'язок між спорідненими моделями стане ще ближчим на спеціалізованій платформі Neue Klasse EV.

Судячи з відео, задні ліхтарі кріпляться на місце за допомогою динамометричного пістолета. На цій же станції також встановлюються такі деталі, як спойлер і ремені безпеки. На наступній станції роботизована рука монтує сидіння в салоні, які пізніше закріплять працівники.

Робітникам також доручено підключити всі двигуни, щоб забезпечити належне функціонування електричної системи. Далі мостовий кран монтує вузол двигуна разом з підвіскою. Підйомник також переміщує трансмісію до шасі, а працівники кріплять конструкцію у решті важкодоступних місць.

Після цього робітники BMW встановлюють кермо, фари, передній і задній бампери та передню решітку та ін. Робітникам на усіх етапах допомагають роботи, наприклад, встановлюючи двері і колеса, причому для встановлення останніх потрібен динамометричний пістолет із кількома головками.

Після завершення процесу складання кожен електричний компонент проходить суворе тестування для забезпечення оптимальної роботи.

Джерело: Autogeek
Фото: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація