Провідна світова компанія з розмінування передала військовим чотири пікапи Ford

Провідна світова компанія з розмінування передала військовим чотири пікапи Ford

02 квітня 2024
0

Американська компанія Tetra Tech - один із світових лідерів із розмінування - передала Центру досконалості протимінної діяльності чотири пікапи Ford. Про це повідомили в Головному управлінні протимінної діяльності, цивільного захисту та екологічної безпеки.

«Представники американської компанії Tetra Tech, яка є розпорядником коштів Державного департаменту США в рамках проєкту матеріально-технічної допомоги нашій країні, передали Центру досконалості протимінної діяльності та екологічної безпеки, який знаходиться в підпорядкуванні Головного управління, чотири пікапи Ford», - зазначили військові.

Автомобілі високої прохідності будуть використовуватися групами координації, які працюють у Миколаївській, Херсонській та Харківській областях.

Як зазначив начальник Головного управління протимінної діяльності, цивільного захисту та екологічної безпеки Руслан Берегуля, компанія Tetra Tech уже зарекомендувала себе, як надійний партнер; крім матеріально-технічної підтримки, вона також надає допомогу в підготовці наших спеціалістів з розмінування.

Джерело: АрміяInform

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація