Прозорі іспити для отримання посвідчення водія: пілотний проєкт запрацює ще у чотирьох областях

Прозорі іспити для отримання посвідчення водія: пілотний проєкт запрацює ще у чотирьох областях

21 липня 2023
0

В Україні з 1 червня запустили пілотний проєкт щодо складання водійських іспитів, який покликаний зробити цей процес прозорим. У МВС вирішили розширити проєкт ще у чотирьох регіонах. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у власному Telegram-каналі.

«У сервісних центрах МВС Київщини, Львівщини, Одещини та Вінничини обладнали камерами екзаменаційні класи та авто, забезпечили запис звуку. Жодних сліпих зон та можливостей підказок», - сказав Клименко.

Міністр пояснив, що наразі в кожному пілотному регіоні щодня приймають понад 700 теоретичних і стільки ж практичних іспитів. За його словами, в середньому, лише кожен четвертий з першого разу складає іспити для отримання посвідчення водія.

«Результати пілоту кажуть самі за себе. Тож мною прийнято рішення розширити проєкт: Сумська, Рівненська, Житомирська та Кіровоградська області долучаться з 3-го серпня. І вже завтра, 21 липня, відкривається можливість отримати онлайн-талон на практичний іспит у цих регіонах», - резюмував він.

Джерело: ZN.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація