П*яних водіїв на дорогах не поменшало - статистика від поліції

П*яних водіїв на дорогах не поменшало - статистика від поліції

07 квітня 2022
1

Вже 43-й день Україна захищається від російських окупантів. Незважаючи на те, що в країні йде війна та гинуть люди, деякі водії продовжують сідати за кермо автомобіля напідпитку. Вони створюють аварійні ситуації та збільшують смертність серед українців.

Перший заступник начальника Патрульної поліції України Олексій Білошицький розповів, що з 24 лютого до 4 квітня 2022 року було складено 5719 адміністративних матеріалів на водіїв, які керували автомобілем з ознаками сп’яніння. Тобто соціальна відповідальність та законослухняність українців за умов війни дуже низька. Це звичайно грає на руку ворогові і призводить до хаосу.

«Тема п'яного водіння, на жаль, актуальна і під час війни. І поки одні боронять нашу державу проти армії без моралі і правил, інші - в тилу, заливають беньки алкоголем, а потім сідають за кермо та їдуть. Ті життя, що не даємо знищити ворогам, нищать свої ж, залившись оковитою. Нерідко такі керманичі не тільки вбиваються самі, а ще й вбивають інших, калічать життя людей», – написав Білошицький на своїй сторінці у Facebook.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

smites  

Таких імбицилів потрібно відправляти на передову а машину в використання ЗСУ. І через неділю імбицилів на дорозі стане в рази менше.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація