Quadratec перетворило Jeep Wrangler на гібридний пікап

Quadratec перетворило Jeep Wrangler на гібридний пікап

07 листопада 2022
0

У модельній гамі Jeep довгий час не було серійного пікапа, але ситуація змінилася кілька років тому з виходом Gladiator. Щоправда, легка вантажівка від американського автовиробника доступна лише з дворядною кабіною. Для тих, кому потрібен компактніший пікап з двомісним салоном, виходом із ситуації може стати проект, представлений на тюнінг-виставці SEMA в Лас-Вегасі, від великого продавця запчастин та аксесуарів Quadratec.

Ательє Unofficial Use Only та його засновник Грегом Хендерсоном, який спеціалізується на доопрацюванні автомобілів американської марки, як подарунок на 30-річчя Quadratec, взявши за основу гібридний позашляховик Jeep Wrangler 4Xe Rubicon, створили унікальний пікап Jeep Wrangler. Позашляховик до середньої стійки кузова залишився стандартним, а задня частина автомобіля серйозно перероблена - штатні елементи замінені вантажним відсіком від Jeep Wrangler та панелями з каталогу Mopar, що дозволило збільшити довжину відсіку більш ніж на 30 сантиметрів.

Додатково автомобіль, пофарбований в ексклюзивний темно-зелений колір, отримав силовий обвіс Carnivore, 17-дюймові колеса Lynx TrailGunner бронзового кольору з позашляховими шинами Nitto Recon Grappler. Технічні доопрацювання включають ліфт-кит підвіски - 380-сильна гібридна силова установка на базі 2,0-літрового бензинового турбомотора, 8-ступінчастої автоматичної коробки передач, електромотора і батареї на 17 кіловат-годин залишилася штатною.

Оснащення Wrangler JTe включає лебідку, додаткове світлодіодне освітлення, кріплення для каністр і домкратів, намет. У салоні з'явилися нові сидіння Katzkin 4Xe, килимки та додаткові місця для зберігання дрібниць. Автомобіль буде зроблено в єдиному екземплярі - використовувати Jeep Wrangler JTe в ательє Quadratec планують спільно з некомерційною організацією Tread Lightly! у благодійному проекті «50-for-50» Trail Clean Up Initiative з очищення доріг у США.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація