Радарів TruCam на дорогах України знову побільшало

Радарів TruCam на дорогах України знову побільшало

01 березня 2024
0

В Україні, разом із системою автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, інспектори поліції використовують прилади TruCAM. З 29 лютого збільшилась кількість ділянок доріг, які взяли під їхній контроль.

Як повідомили у пресслужбі Патрульної поліції України, їх використовуватимуть на 31-ій новій ділянці з найвищою аварійністю через перевищення водіями встановленої швидкості руху. Загалом на дорогах країни працюватиме 150 приладів TruCAM, а вимірювання проводитиметься на 279 ділянках автомобільних доріг. Усі вони нанесені на карту.

Зокрема, нові пристрої з'являться у наступних областях України: Вінницькій, Дніпропетровській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернігівській та Чернівецькій. 

У поліції зазначили, що з урахуванням військового стану та результатів проведеного аналізу аварійності, використання TruCAM призупинено на 54 дільнках доріг у різних областях країни. Ще 12 ділянок зовсім вилучено зі списку.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація