Ралійні автомобілі WRC зняли на дорогах загального користування

Ралійні автомобілі WRC зняли на дорогах загального користування

20 червня 2023
0

Зустріти ралійний автомобіль під час поїздки на роботу таланить далеко не всім. Така можливість є лише у автомобілістів тих країн, де відбуваються змагання WRC. Зокрема, водії у Хорватії щороку стикаються з цими химерними автомобілями. Відео за участю кількох ралікарів понад місяць тому опублікував місцевий YouTube-канал Autospot. 20-23 квітня у Хорватії проходили заїзди WRC. З моменту публікації воно набрало понад 600 000 переглядів.

Найчастіше ралікари з'являються на дорогах загального користування під час переїздів між різними етапами змагань. Щоправда, переміщатися їм доводиться на низьких швидкостях, але гучний звук вихлопу супроводжує і в дорожніх поїздках. Однак трапляються випадки, коли гонщики на короткий час використовують переваги своїх автомобілів.

Найбільш яскравий момент цього відео - маневр Hyundai i20 N Rally1, який обганяє фургон Citroen Berlingo в останню хвилину перед з'їздом із шосе. В іншому місці ми бачимо, як Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid недбало обганяє Renault Captur. На кадрах помітна різниця в ширині між широкофюзеляжними ралійним автомобілем та масовим кросовером В-класу. Також у ролику «знялися» Ford Puma Rally1 Hybrid, кілька екземплярів Skoda Fabia та рідкісний Alpine A110 Rally.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація