Ram показав на автошоу в Детройті «заряджений» пікап 1500 TRX Final Edition

Ram показав на автошоу в Детройті «заряджений» пікап 1500 TRX Final Edition

16 вересня 2023
0

На міжнародному автосалоні, що відкрився в США, компанія Ram, яка входить до складу концерну Stellantis, презентувала новий пікап Ram 1500 TRX Final Edition. Новинка отримала агресивний дизайн та потужний 8-циліндровий мотор. Про це повідомляє пресслужба виробника.

Топову версію пікапа Ram 1500 TRX уперше показали у 2020 році, а через 4 роки модель оновили та модернізували. Новинка отримала позначення Final Edition і буде виготовлена обмеженим тиражем лише 4000 екземплярів.

Для Ram 1500 TRX Final Edition підготували особливу палітру з 8 яскравих кольорів, причому три з них - розробили спеціально для цієї моделі. Агресивний дизайн підкреслюють декоративні елементи й спеціальні диски кольору титану.

У салоні з'явилися новий дисплей мультимедійної системи, цифрове дзеркало заднього вигляду та проєкційний екран. Інтер'єр прикрасили декоративним рядком та логотипами TRX, на дверях з'явилися контрастні вставки із замші, а на панелі приладів є плакетка з порядковим номером кожного екземпляра.

В оздобленні використовуються панелі з вуглепластику, а меломани зможуть оцінити звучання аудіосистеми Harman Kardon із 19 динаміками. Також автомобіль має багату комплектацію, до якої увійшли численні електронні помічники водія, включно з адаптивним круїз-контролем, системою контролю за сліпими зонами та моніторингом перешкод під час руху заднім ходом.

Під капотом версії Final Edition розташовується компресорний 6,2-літровий V8, що має у своєму арсеналі 712 сил та 880 Нм крутного моменту. Вся ця міць відправляється до всіх провідних коліс за допомогою 8-ступеневого «автомата». Пікап здатний розганятися від 0 до 96 км/год за 4,5 секунди, а максимальна швидкість сягає 190 км/год. Новинка з'явиться у дилерів наприкінці року за ціною від $117 625.

Джерело: Обозреватель
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація