Ram показав відео-тизери нового флагманського пікапа RHO

Ram показав відео-тизери нового флагманського пікапа RHO

23 квітня 2024
0

Компанія Ram показала відео-тизери нового флагманського пікапа RHO, який прийде на зміну TRX.

Восени 2023 року марка Ram представила оновлене сімейство пікапів 1500 - лінійка пікапів переглянута, а головною новиною стала відмова бренду від «зарядженої» версії TRX. Оголошено, що її буде замінено на іншу, але менш потужну модифікацію RHO.

Прем'єра цієї машини, яка стане топовим виконанням лінійки Ram 1500, намічена на 25 квітня 2024 року. Подробиць про новинку поки що немає, але показано перші тизери автомобіля. У ролику Ram 2500 Rebel буксирує інший пікап, одягнений у пустельний камуфляж.

Голос за кадром заявляє, що чує наближення бурі, а потім текст на екрані попереджає, що «ви не захочете пропустити цю доставку». Тизер закінчується датою 25 квітня під логотипом Ram. Очікується, що цей анонс передує прем'єрі версії RHO (Ram High Output).

Нова версія отримає 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун Hurricane з подвійним турбонаддувом, що розвиває потужність 550 кінських сил і 706 Нм крутного моменту.

Мотор працюватиме з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і системою постійного повного приводу. Ram 1500 RHO стане конкурентом для Ford F-150 Raptor, Toyota Tundra TRD Pro і Chevrolet Silverado ZR2. Детальна інформація про новий пікап буде розкрита пізніше.

Джерело: Мотор
Фото: Ram Trucks

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація