Ram розкрив дату дебюту «революційного» електричного пікапа

Ram розкрив дату дебюту «революційного» електричного пікапа

23 вересня 2022
0

Американська компанія Ram незабаром випустить електричний пікап, щоб протистояти Ford F-150 Lightning та Chevrolet Silverado EV. Концептуальний електрокар дебютує вже у листопаді цього року.

Про новий пікап інформації практично немає. Проте генеральний директор Ram Майк Коваль розповів виданню Detroit Free Press, що пікап перевершить своїх конкурентів у вантажопідйомності та буде здатний буксирувати важчі причепи.

Електропікап Ram збудують на платформі STLA Frame, яку розробляє корпорація Stellantis. Ця універсальна архітектура здатна забезпечити запас ходу до 805 км на одній зарядці завдяки величезній батареї на 200 кВт.год. Але це граничні для цієї платформи характеристики, новий пікап від Ram може отримати скромнішу технічну начинку. Серійне виробництво має розпочатись у найближчі кілька років.

Автовиробник планує повністю перейти на електричний транспорт до 2030 року. Середньорозмірні пікапи знову набирають популярності, і керівництво бренду запевняє, що цей сегмент стане для них найперспективнішим.

Ram все ще намагається зрозуміти, чого хочуть покупці від великого електропікапа, тому запустила цілу серію заходів Ram Real Talk, на яких представники бренду спілкуються безпосередньо з громадськістю, враховуючи всі побажання клієнтів на майбутнє.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація